Sailordudes gay sailing cruises
Ben je op zoek naar een relaxte, gezellige en betaalbare actieve zeilvakantie met andere homo mannen en wil je zeilen in een van de fantastische zeilgebieden op onze planeet met een enthousiaste gay schipper, andere internationale sailordudes ontmoeten en slapen op het dek onder de sterren, dan moet je bij sailordudes zijn!
Ze organiseren avontuurlijke zeilreizen (kleding optioneel) voor fitte dudes en privé groepen waarbij ze zoveel mogelijk proberen leuke gays bij elkaar te matchen. Zeilervaring is niet nodig maar wil je het graag leren (en even iets anders wilt doen dan op het dek aan je kleurtje werken) dan legt je professionele gay schipper met 15 jaar ervaring het je met alle plezier uit. Op de site vind je informatie over de actieve gay vakanties voor groepen, wat je mag verwachten, voorbeelden van zeilgebieden voor reizen-op-maat en meer dus.

Over prijzen en wat is in begrepen:

Ze willen de actieve gay vakanties en zeilreizen zo betaalbaar mogelijk houden! Genoemde prijzen zijn per persoon voor de accomodatie op je zeiljacht en gebaseerd op het delen van een hut (twee-persoons of stapelbed) voor het aantal nachten zoals genoemd. Alle vaste kosten die direct verband houden met de jachthuur zoals je gay schipper, beddegoed en eindreiniging zijn allemaal reeds bij de prijs inbegrepen. En ze rekenen geen verborgen boekingskosten.%u200B


Variabele kosten voor havengelden (alleen indien van toepassing), maaltijden, brandstof en overige persoonlijke uitgaven voor bijvoorbeeld vluchten, reiskosten en (annulerings)verzekeringen zijn niet inbegrepen. Op de pagina Over je reis vind je meer informatie over bijkomende kosten inclusief inschattingen.

Meer info en de zeilvakanties voor 2014, vind je op de website:

http://www.sailordudes.com


sailordudes  |  gay  |  sailing cruises