Mister Gay Belgium : Ook in 2019 nog steeds rolmodellen nodig
Onlangs werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Minister Liesbeth Homans en héél wat bekende gezichten, de gouden 12 Mr. Gay Belgium-finalisten 2019 voorgesteld.
Aan de oproep om de 33-jarige, verpleegkundige, Bart Hesters, op te volgen als Mister Gay Belgium 2019 gaven meer dan 114 mannen een positief gevolg.

De Mister Gay-organisatie gaat voor het 7de jaar op rij op zoek naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur, rolmodel die gebeten is door de LHBT-thematiek. De kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden lang actief inzetten voor en binnen de LHBT-gemeenschap met als afsluiter een finale gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2019 in hart van Antwerpen - Theater Elckerlyc.

Nu out, straks ook ou(d/t)

Als voorvechter van gelijkheid en de mening dat iedereen overal 100 procent zichzelf moet kunnen zijn, ook binnen woonzorgcentra, wil de regerende Mister Gay Belgium Bart Hesters zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek rond ouderen LGBTers in woonzorgcentra.

Onder dat motto lanceert hij de Nu out, straks ook ou(d/t) video- en postercampagne i.s.m. rusthuisgroep Armonea.


Mr. Gay World 2019

Bart Hesters zal later dit jaar ons land vertegenwoordigen op de Mr. Gay World verkiezingen in Kaapstad, Zuid-Afrika tussen 28 april tot 4 mei.


Voting

Vanaf 12 februari 2019 kan iedereen gratis zijn of haar stem uitbrengen op één van de 12 finalisten via dé gay lifestyle tv-zender OUTtv.

http://www.out.tv

http://www.mrgaybelgium.be


mister gay belgium
 
Foto's: