Hoe ziet een Atlantis Gay cruise eruit?
Nog nooit een gaycruise gedaan en wil je weten wat je kan verwachten? Lees dan zeker dit artikel en boek snel je eerste cruise.
The Whole Ship is Ours!

Atlantis chartert de nieuwste schepen van de beste cruise companies ter wereld en het hele schip is gay. Dat geeft het voordeel dat alle aspecten van entertainment, excursies, eten, en parties zelf in de hand kunnen genomen worden en ze een onvergetelijke belevenis kunnen creëren voor gays van over de hele wereld. Gaycruises zijn meer dan relaxatie: het is avontuur, fun, nieuwe dingen ontdekken en misschien wel romantiek. Misschien word jij wel waker naast je boyfriend of leer je iemand kennen. Samen ontwaak je dan in de volgende haven.


This is the way we play.

Atlantis boekt de beste schepen van ondermeer Royal Caribbean, Celebrity, Azamara, en Holland America. Deze schepen zijn drijvende paradijzen waar je je nooit alleen voelt.


Wake Up In a Different Place Every Morning

Je kamer blijft dezelfde, maar het buitenzicht is elke dag anders. Elke dag ontdek je nieuwe bestemmingen. Zelf hoef je niets te plannen, dat doet het team van Atlantis voor jou! je kiest uit geweldige excursies of blijft gewoon op het schip. De keuze is aan jou.

Geen enkele dag is dezelfde op een Atlantis Cruise: doe aan sport, volg een les, leer nieuwe vrienden kennen of doe gewoon niets en relax. Tours gaan van historische bezoeken tot shopping en kayaking.


The Best in Gay and Lesbian Entertainment.

Goede entertainment is niet gewoon entertainment, maar het presenteren van het juiste talent en spectaculaire shows, special guests, nieuwe namen,... Atlantis heeft ervaring in het brengen van top talent in de gay en lesbian community. Ontdek artiesten die je nergens anders zal zien en leer de professionaliteit van Atlantis kennen.

Maar ook tijdens de dag wordt je geanimeerd. Allerhande activiteiten zoals pool games, wine tasting, karaoke,... worden je aangeboden.


Legendary Parties for Everyone

Sommigen denken dat een Atlantis Cruise one big party is. Eigenlijk zijn het duizenden parties die je doen versteld staan van de sfeer. Ontdek light shows, sound, video, .. die het buitendek omtoveren tot een echte party place. Er is toch niets beter dan dansen onder de sterren met je vrienden...of lover.

Hoe ziet het eruit? its crazy, fun, and with a completely relaxed vibe.
Sommige themas zijn legendarisch zoals een 70s en 80s night. Kleed je om in het thema van de avond en stap op de dansvloer. Geen zin om te dansen? ontdek de lasershow vanop het balkon met je vrienden.

The Only Rule is There Are No Rules

Uiteraard zijn er veiligheidsregels die moeten gerespecteerd worden, maar er is één gouden regel: niemand komt je vertellen wat je moet doen op vakantie. Je bent niet verplicht mee te gaan op een tour, te eten op een speciaal uur of mee te doen met groepsactiviteiten.


Delicious and Friendly Dining

Omdat men ervan overtuigd is dat je de kans moet krijgen om wanneer en wat je wil eten, is er een enorme keuze aan culinaire gerechten. Geniet van het buffet, wordt bediend aan tafel, ga naar een specialiteitenrestaurant of vraag room service.


All main restaurants op een Atlantis cruise bieden open seating aan zodat je kan eten wanneer en met wie je wil. Het vriendelijke personeel zal altijd een plaatsje voor je vinden en er is geen dress code bij Atlantis.


Staterooms With All the Luxuries of a 5-Star Hotel

Kies een kamer naar jouw smaak. 2 keer per dag worden ze gepoetst en zorgt het personeel ervoor dat je je thuis voelt. Je kan roomservice bestellen, filmen reserveren (including top gay cinema) en je dag zelf indelen. Wil je wat privat time in je kamer... geen probleem.


The Atlantis Community is Your Community

Het hart van een Atlantis Cruise is de geweldige spirit van de comunity. Atlantis staat erop dat je je welkom voelt en comfortabel. Het maakt geen verschil hoe oud je bent, hoe groot je bent, waar je vandaan komt, welke taal je spreekt of hoe je eruit ziet. Het belangrijkste is dat je je goed voelt. Dat is de reden waarom 60 procent van de mensen aan boord al eens een Atlantis cruise hebben gedaan...nu jij nog.

http://atlantisevents.com
atlantis  |  gaycruise