Chateau de Moulin Le Comte - B&B table d-hote. Aire-sur-la-Lys (Moulin-Le-Comte), in de provincie Pas De Calais.
B&B s zijn in trek. Wie van Frankrijk houdt en wil genieten bij een Vlaams gaykoppel Francis en Cedric, moet naar Aire sur la lys (Moulin le Comte) in de provincie Pas de Calais

Pas-de-Calais is omgeven door de departementen Noorderdepartement en Somme. Het ligt aan de kust van Het Kanaal en de Noordzee. De grenzen van het departement komen grotendeels overeen met die van het oude graafschap Artesie. Het hoogste punt van dit departement is de Mont Pele van 208 meter in de Boulonnais. Belangrijke steden in het departement zijn: Arras, Bethune, Boulogne-sur-Mer, Calais, Lens, Montreuil en Saint-Omer (Sint-Omaars).

U verblijft in een elegant en stijlvol herenhuis uit de 19e eeuw (1850), dat ze met veel liefde hebben gerenoveerd. Het oorspronkelijke karakter van het gebouw werd zorgvuldig bewaard. Door de 25 are grote kasteeltuin stroomt de Leie. De rustige omgeving is een van onze grote troeven.

Aire-sur-la-Lys is beslist het ontdekken waard, met de fiets of te voet. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan naburige steden als Béthune, Saint-Omer, Lens, Arras en Lille. In minder dan een uur bent u ook aan de kust. De vijf gastenkamers zijn voorzien van alle modern comfort en hebben uitstekende bedden (merk Sealy). In elk van de kamers kan u kiezen tussen een groot bed of twee aparte bedden. Er is een eigen badkamer, met douche. Gezinnen met kinderen zijn welkom. Huisdieren zijn toegelaten.

Persoonlijke service, gastvrijheid en flexibiliteit vinden we erg belangrijk. Ze staan u graag te woord in het Frans, Engels, Nederlands, Duits,
Wie zich culinair wil laat verwennen, kan een gastentafel boeken. In de lounge kan u genieten van een heerlijk aperitief. Als het weer het toelaat, serveren ze uw drankje graag op het terras.

http://www.chateaudemoulinlecomte.com


B&B  |  frankrijk