BIJ MSC CRUISES REIST DE TWEEDE PERSOON AAN 50 PROCENT KORTING
Tot en met 31 maart 2021 heeft MSC Cruises een uitzonderlijke aanbieding waardoor alle gasten kunnen profiteren van een korting van 50 procent voor de 2e persoon.
Dit exclusieve aanbod is geldig, op een brede selectie van routes, voor de afvaarten tussen april 2021 en april 2022. Dit is een geweldige kans om met een gerust hart vele bestemmingen over de hele wereld te ontdekken, dankzij het gedegen gezondheidsprotocol dat door de cruisemaatschappij is opgesteld.

Om aan alle verwachtingen en wensen tegemoet te komen, bieden wij 4 formules aan:

Enkel Cruise
Cruise Internet Browse & Stream pakket
Cruise Dine & Drink pakket
Cruise Internet Browse & Stream pakket Dine & Drink pakket

De -50 procent voor de 2e persoon formule kan worden gecombineerd met de MSC Voyagers Club kortingen.

Tijdens het zomerseizoen 2021 kunnen de gasten zowel de charmes van de westelijke of oostelijke Middellandse Zee ontdekken vanuit Marseille, Cannes, Barcelona, Genua of VenetiŽ. Noord-Europa kan ontdekt worden met inscheping vanuit Hamburg, Kiel, Kopenhagen, Southampton of Le Havre. We mogen ook de CaraÔbische cruises niet vergeten, met zijn adembenemende landschappen en totale verandering van omgeving.

Tijdens het winterseizoen 2021/2022 hebben passagiers aan boord van MSC Cruises, naast bestemmingen die wij het hele jaar door aandoen, zoals de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, ook de mogelijkheid om de schoonheid van het Caribisch gebied en de Verenigde Arabische Emiraten te ontdekken.

Bij boekingen gemaakt voor 31 januari 2021, profiteren gasten van het flexibele boekingsprogramma, dat meer gemoedsrust garandeert voor het vertrek.

http://https://www.msccruises.be/nl-be/Route-Updates/Reserveer-Met-Een-Gerust-Hart.aspx

Voor meer informatie over de 50 procent korting voor de 2e persoon aanbieding:
https://www.msccruises.be/nl-be/Cruise-Aanbiedingen/Tweede-Persoon-50-Korting.aspx


MSC crui